TelekidsToys.nl maakt gebruik van cookies X

10% korting op alle schooltassen

Sale

Weekendknaller - Crayola Wonder Light-up Stamper Stempelset

Let op! Alleen dit weekend met 50% korting te bestellen. De Color Wonder Light-Up Stamper stempels zorgen voor uren stempelplezier zonder vlekken! De Color Wonder inkt is transparant, maar de stempelhouder licht magisch op om zo de kleur die je gebruikt te onthullen. Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. Bekijk video en lees hieronder meer...  • Inkt van Color Wonder viltstiften en stempels verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden.

  • Mogelijkheid om stempelkleuren te mengen.

  • Formaat viltstiften is ideaal voor kleine kinderhandjes.

  • Handige kleurset voor onderweg of thuis.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

van: € 29,95

nu voor € 14,95

DIT PRODUCT IS HELAAS NIET LEVERBAAR

De verzendkosten voor dit product zijn € 3,95

Speelgoed Bekend van TV!

Heel veel speelgoed sterk in prijs verlaagd!

Vragen? Neem contact op

Omschrijving

De Color Wonder Light-Up Stamper stempels zorgen voor uren stempelplezier zonder vlekken! De Color Wonder inkt is transparant, maar de stempelhouder licht magisch op om zo de kleur die je gebruikt te onthullen. Jonge kunstenaars kunnen kiezen uit maar liefst 10 verschillende stempels uit het thema “onderwater”. Na het stempelen kan de stempelfiguur ingekleurd worden met de meegeleverde Color Wonder stiften. De inkt van zowel de stempelkussens als de viltstiften verschijnt alleen op het speciale Color Wonder papier en maakt dus geen vlekken op de huid, meubels of kleren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van Color Wonder stiften en stempels verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Geen stress meer over vlekken op huid, kleren of meubelen. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als met Color Wonder, het knoeivrije kleurconcept van Crayola!

  • Inkt van Color Wonder viltstiften en stempels verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden.
  • Mogelijkheid om stempelkleuren te mengen.
  • Formaat viltstiften is ideaal voor kleine kinderhandjes.
  • Handige kleurset voor onderweg of thuis.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Aanvullende Informatie
Sku TTCC070015
Gewicht 0.7300
Kleur multi-color
Geslacht Jongen en Meisje
Shipping time Dit product wordt woensdag 16 augustus bezorgd
EAN 0071662752712
Leeftijd 3 - 4 jaar, 4-6 jaar
Merken Crayola
Breedte 328 mm
Hoogte 277 mm
Lengte 38 mm