TelekidsToys.nl maakt gebruik van cookies X
Sale

LED Hover Ball

- Plezier voor iedereen
- Super Glij technologie
- Zacht & veilig
- Ingebouwde LED-verlichting
- Geschikt voor 6 jaar en ouder


“Hover Ball de indoor bal die glijdt!” Deze rage is terug maar nu met LED verlichting! Glijdt over de meeste oppervlakken. Hij glijdt over tapijt, tegels en hout. Hover Ball blijft op de grond. Kaatst tegen muren zonder krassen te maken. Plezier voor iedereen.


Het geheim is de super slider technologie. Verfijn je voetbal vaardigheden. Schiet op het doel. Goooaallll! Zacht en Veilig voor binnen gebruik. Super glijdende technologie en ingebouwde LED verlichting (batterij is inclusief).


Zodra je de Hoverball in beweging brengt gaat de LED verlichting automatisch aan, afwisselend in de kleuren blauw en groen. Super leuk met de lichten uit! Zorg dat de onderkant van de Hoverball schoon is en dat er geen scherpe dingen voelbaar zijn, om krassen te voorkomen.


 

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

van: € 19,99

nu voor € 9,95

DIT PRODUCT IS HELAAS NIET LEVERBAAR

Speelgoed Bekend van TV!

Heel veel speelgoed sterk in prijs verlaagd!

Vragen? Neem contact op

Omschrijving

“Hover Ball de indoor bal die glijdt!” Deze rage is terug maar nu met LED verlichting! Glijdt over de meeste oppervlakken. Hij glijdt over tapijt, tegels en hout. Hover Ball blijft op de grond. Kaatst tegen muren zonder krassen te maken. Plezier voor iedereen. Het geheim is de super slider technologie. Verfijn je voetbal vaardigheden. Schiet op het doel. Goooaallll! Zacht en Veilig voor binnen gebruik. Super glijdende technologie en ingebouwde LED verlichting (batterij is inclusief). Zorg dat de onderkant van de Hoverball schoon is en dat er geen scherpe dingen voelbaar zijn,om krassen te voorkomen. Voor 6 jaar en ouder.

Aanvullende Informatie
Sku TT29403
Gewicht 0.1700
Kleur groen
Geslacht Jongen en Meisje
EAN 8719325066418
Leeftijd 12 en ouder, 6-9 jaar, 9-12 jaar
Breedte 203
Hoogte 76
Lengte 254