TelekidsToys.nl maakt gebruik van cookies X
Sale

Kurio Smart Laptop Nieuw

Kurio Smart: Kurio, de nr.1 in veilige kids electronics, introduceert haar nieuwste product: de Kurio Smart, de meest veelzijdige en supersnelle 2 in 1 laptop geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Van huiswerk naar spelen
Kinderen kunnen hun huiswerk maken op de laptop en daarbij gebruik maken van het Microsoft Office pakket (zoals Word, Excel en PowerPoint). Klaar met huiswerk maken? In een handomdraai koppelt uw kind het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. Er zijn 40+ voor geïnstalleerde apps: populaire games, educatieve apps en leuke video’s, voor ieder wat wils! En door de snelle Intel processor is gamen echt fun! De Kurio Smart is inclusief een gratis proefpakket van Ambrasoft, het meest gebruikte online taal- en rekenprogramma in het basisonderwijs. Met Ambrasoft presteert uw kind zichtbaar beter in taal en rekenen.
Lees hieronder meer.....

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

van: € 199,00

nu voor € 189,00

DIT PRODUCT IS HELAAS NIET LEVERBAAR

De verzendkosten voor dit product zijn € 3,95

Speelgoed Bekend van TV!

Heel veel speelgoed sterk in prijs verlaagd!

Vragen? Neem contact op

Omschrijving
Kurio Smart: Kurio, de nr.1 in veilige kids electronics, introduceert haar nieuwste product: de Kurio Smart, de meest veelzijdige en supersnelle 2 in 1 laptop geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Van huiswerk naar spelen Kinderen kunnen hun huiswerk maken op de laptop en daarbij gebruik maken van het Microsoft Office pakket (zoals Word, Excel en PowerPoint). Klaar met huiswerk maken? In een handomdraai koppelt uw kind het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. Er zijn 40+ voor geïnstalleerde apps: populaire games, educatieve apps en leuke video’s, voor ieder wat wils! En door de snelle Intel processor is gamen echt fun! De Kurio Smart is inclusief een gratis proefpakket van Ambrasoft, het meest gebruikte online taal- en rekenprogramma in het basisonderwijs. Met Ambrasoft presteert uw kind zichtbaar beter in taal en rekenen. Jouw bewegingen, jouw score De Kurio Smart is voorzien van de unieke Kurio Motion 2 functionaliteit. Hiermee kan uw kind samen met vriendjes of vriendinnetjes 8 sportieve games spelen voor de camera van de Kurio Smart. De bewegingen die ze maken vormen de besturing van de game. Dus niet meer onderuit hangen op de bank om een spel te spelen, maar actief bewegen! Cool voor kinderen, vertrouwd voor ouders! Veilig internetten, gamen en leren staat bij Kurio op nr. 1. Net zoals de andere Kurio producten is ook de Kurio Smart voorzien van alle opties met betrekking tot veilig internetten, zoals u die gewend bent van Kurio. Vanuit het speciale oudergedeelte kunt u een kinderprofiel aanmaken en internetfilters en tijdslimieten instellen.
Aanvullende Informatie
Sku OS1001052
Gewicht 1.2600
Geslacht Jongen en Meisje
EAN 8436542832298
Leeftijd 12 en ouder, 4-6 jaar, 6-9 jaar, 9-12 jaar
Merken Geen merk
Breedte 0.6
Hoogte 2.6
Lengte 2.6