TelekidsToys.nl maakt gebruik van cookies X
Sale

Skateboard met LED Wielen Blauw - NIEUW!

NIEUW, NU OOK IN DE KLEUR BLAUW!!


Deze trendy Skateboards waren in de jaren 70' niet uit het straatbeeld weg te denken. Deze trend is weer helemaal hot. Door de opvallende kleuren is de blauwe Skateboards met LED Wielen nog aantrekkelijker.


De wielen zijn oranje van kleur. Makkelijk om overal mee naar toe te nemen en ontzettend wendbaar. De LED wielen lichten op tijdens het rijden, door middel van een dynamo. Hierdoor heb je geen batterijen meer nodig! Geschikt tot 80 kg. Lengte 22.5 inch / 57 cm, breedte 6 inch / 15 cm. Board: Plastic met gegoten verstevigingsribben aan de onderkant en grip profiel op de bovenkant van het skateboard. Wielen: 57 x 45 mm met dynamo opgeladen. Bekijk de video.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

van: € 39,99

nu voor € 27,95

DIT PRODUCT IS HELAAS NIET LEVERBAAR

De verzendkosten voor dit product zijn € 3,95

Speelgoed Bekend van TV!

Heel veel speelgoed sterk in prijs verlaagd!

Vragen? Neem contact op

Omschrijving
Deze trendy Skateboards waren in de jaren 70' niet uit het straatbeeld weg te denken. Deze trend is weer helemaal hot. Door de felle en opvallende kleuren is de blauwe Skateboards met LED Wielen nog aantrekkelijker. De wielen zijn oranje van kleur. Makkelijk om overal mee naar toe te nemen en ontzettend wendbaar. De LED wielen lichten op tijdens het rijden, door middel van een dynamo. Hierdoor heb je geen batterijen meer nodig! Geschikt tot 80 kg. Lengte 22.5 inch / 57 cm, breedte 6 inch / 15 cm. Board: Plastic met gegoten verstevigingsribben aan de onderkant en grip profiel op de bovenkant van het skateboard. Wielen: 57 x 45 mm met dynamo opgeladen
Aanvullende Informatie
Sku TT1804
Kleur blauw
Geslacht Jongen en Meisje
EAN 8716404301804
Leeftijd 12 en ouder, 6-9 jaar, 9-12 jaar
Merken Nijdam
Breedte 150
Lengte 570