TelekidsToys.nl maakt gebruik van cookies X

Monskey

Er komen geen producten overeen met de selectie.

 

Monskey

Monskeys ze zijn allemaal hetzelfde maar toch allemaal anders, dat komt door dat iedereen zijn eigen kracht en karakter heeft. Mondo kijkt vanuit zijn ruimteschip op de aarde en ziet dat het helemaal mis gaat, zo gaat hij op zoek naar zijn Monskey maatjes om met de coolste ideeën de aarde te redden. Kijk de Monskey serie nu elke Zaterdag om 12:10 en 12:25 uur en elke Zondag om 12:45 en 13:00 uur bij RTL Telekids.

Monskey Mondo

Mondo slaat altijd alarm, Mondo is de Monskey dat gelooft in nooit opgroeien, houd van plezier maken en heeft de grootste hekel aan om naar bed te gaan.

Monskey Stanislav

Stanislav helpt altijd graag zijn mede Monskeys de extreem sterke Stanislav gelooft in de laatste ronde, houd van gordels en houd totaal niet van knock outs.

Monskey Rainbo Skeye

Rainbo Skeye helpt je weer om je aan het lachen te krijgen of je nou boos of verdrietig bent binnen een paar seconden heeft ze je weer aan het lachen gekregen door dat ze van alles houd en nooit negatief is.

DYO Monskey

Al veel designers zijn je voorgegaan en hebben de meest artistieke Monskeys ontworpen. Met de Design your own (DYO) Monskey kan jij nu ook je eigen Monskey ontwerpen. Wordt jouw Monskey een piraat of een eng monster, een superheld of een prinses of wordt het misschien wel een panda? Met de DYO Monskey kan het allemaal. Laat je fantasie de vrije loop...

Monskey Puzzel

Laat je zelf meenemen in de gekke wereld van Monskeys en maak een te gekke puzzel samen met je favoriete Monskey, zoals Mondo Stanislav of Rainbo Skeye.

Waarom Telekids Toys?

Snelle levering
Altijd scherpe aanbiedingen
Het nieuwste speelgoed
De leukste acties